Ιατροί

Ο οδοντίατρος Δημήτρης Κ. Μαστορίδης, D.D.S. αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012.

Το χρονικό διάστημα 2012-2013 εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο ΚΙΧΝΕ 212 της Ξάνθης, ως γενικός χειρουργός οδοντίατρος.

Το 2013 μετέβη στην Ολλανδία όπου και εργάστηκε μέχρι το 2017 σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, από απλά μέχρι πολύπλοκα περιστατικά ολικής αναδιαμόρφωσης του στόματος, στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Mondzorg Caspian στο Winschoten.

Στην συνέχεια το 2017 μετακόμισε στο Amsterdam της Ολλανδίας όπου εργάστηκε στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Dental 365 για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ασχολήθηκε κυρίως με επείγοντα περιστατικά: μερικές/ολικές εκγομφώσεις δοντιών, σπασμένα δόντια, ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις), αποστήματα, εξαγωγές δοντιών, άμεση θεραπεία ασθενών μετά από ατύχημα.

Από τον Απρίλιο του 2019 ασκεί την οδοντιατρική στην ιδιωτική του κλινική MSDental στο Βόλο μαζί με την συνάδελφο του Ε. Σακελλαρίου.

Ο κ. Μαστορίδης έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών στο πεδίο της ενδοδοντίας, χειρουργικής, αισθητικής και προσθετικής οδοντιατρικής σε πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως το ACTA στο Amsterdam και το UMCRadboud στο Nijmegen καθώς και σε άλλα οδοντιατρικά ινστιτούτα στην Ελλάδα.


Η οδοντίατρος Ευαγγελία Κ. Σακελλαρίου, D.D.S. αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012.

Το 2013 μετέβη στην Ολλανδία όπου και εξάσκησε μέχρι το 2017 όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, από απλά μέχρι περίπλοκα περιστατικά, στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Mondzorg Caspian στο Winschoten. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας εργάστηκε με αρκετά παιδιά και αγχώδεις ασθενείς.

Στην συνέχεια το 2017 μετακόμισε στο Amsterdam της Ολλανδίας όπου εργάστηκε στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Dental 365 για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ασχολήθηκε κυρίως με επείγοντα περιστατικά: μερικές/ολικές εκγομφώσεις δοντιών, σπασμενα δόντια, ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις), αποστήματα, εξαγωγές δοντιών, άμεση θεραπεία ασθενών μετά από ατύχημα.

Από τον Απρίλιο του 2019 ασκεί την οδοντιατρική στην ιδιωτική της κλινική MSDental στο Βόλο μαζί με τον συνάδελφο της Δ. Μαστορίδη.

Η κα. Σακελλαριου κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ανέπτυξε περαιτέρω τις δεξιότητες της με θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια στο πεδίο της ενδοδοντίας, χειρουργικής, αισθητικής και προσθετικής οδοντιατρικής σε πανεπιστημια του εξωτερικού όπως το ACTA στο Amsterdam, το UMCRadboud στο Nijmegen καθώς και σε οδοντιατρικά ινστιτούτα στην Ελλάδα.